Η εταιρεία Ιακωβάκης Α.Ε. ιδρύθηκε στην Λάρισα το 1976 από τον Ελευθέριο Ιακωβάκη με σκοπό την παραγωγή ανδρικών και γυναικείων πλεκτών ενδυμάτων.

Από το 1990 η εταιρεία στεγάζεται σε ιδιόκτητες εγκαταστάσεις στο 6ο χλμ Λάρισας - Τρικάλων όπου εκτός της παραγωγής γίνεται και η κεντρική διάθεση των προϊόντων.

Σήμερα και έχοντας πολυετή πείρα στο χώρο του πλεκτού ενδύματος η εταιρεία έχει αναπτύξει την τεχνογνωσία για να παράγει άριστης ποιότητας προϊόντα καθώς διαθέτει σύγχρονο τεχνολογικό εξοπλισμό και εξειδικευμένο προσωπικό.

Τα πλεκτά κατασκευάζονται από νήματα Ιταλικής κυρίως προέλευσης, άριστης ποιότητας και εγκεκριμένα από την Ευρωπαϊκή Ένωση. Πλέκονται σε ευθύγραμμες πλεκτομηχανές τελευταίας τεχνολογίας του Ιταλικού οίκου Protti. Στη συνέχεια περνάνε στο στάδιο της ραφής από εξειδικευμένο προσωπικό και τέλος από ποιοτικό έλεγχο πριν την διάθεση τους στην ελληνική αλλά και διεθνή αγορά.


Εκτός από το εσωτερικό της χώρας, η εταιρεία δραστηριοποιείται και στο εξωτερικό, πραγματοποιώντας εξαγωγές σε Ευρωπαϊκές χώρες όπως: Ολλανδία, Γερμανία, Κύπρο, Βέλγιο, Γαλλία κτλ.

 




TOP